Favorite color: CND Shellac

Jus created this beauty!

 

IMG_4353

 

It was supposed to be a soft nude, but as I (don’t know how?!) ran out of Cocoa, I mixed this color by using 50/50 Studio White and Romantique and toned the color with Sugared Spice and Rubble. I really love it!

I’m gonna wear it to! And shape my nails back to almond. Do you like it?

These are CND Brisa Gel Enhancements with CND Shellac

 

10 thoughts on “Favorite color: CND Shellac

  1. Eeeeeeeeelsker, elsker, ELSKER dem! En dag, hvis du nu sku få tid og lyst, ku det være fedt at se dig lave en negl med gele fra start til slut og med shellac ovenpå. 😉 Du får dem altid til at se så slanke ud, og shellac lakeringen sidder bare altid i skabet! :-)))))))

  2. Dét kunne være bryllupsneglene Manja! De er så smukke… elsker den guld glans de har her på billedet.

    Og for resten. Dejligt at du blogger og giver ud af dine fantastiske ideer! Jeg ville virkelig gerne se en video med hvordan du laver dine franske kanter så skarpe, både i shellac og gele, hvis en dag du havde lyst 🙂 Og tak for den sidste video med glimmerkanten for resten.

    • Det kunne det sagtens, overvejede lige at tone den med en my Rose Bud så den passer til mit tilbehør og sko på dagen 🙂 Men jeg tror nu at bryllupsneglene bliver Bling’d! Det ER den eneste dag jeg kan gøre det! 🙂

      Yes, lavede faktisk en igår på geleen, men den skal lige skydes om – så tak for gode input! Det lover jeg kommer i hvert fald!! 🙂

Skriv en kommentar